Büyükşehir Belediyesi Kent Mobilyaları Üretiyor

Van Büyükşehir Belediyesince kurulan atölyede üretilen kent mobilyaları park ve bahçelerde kullanılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğünce yeni kurulan atölyelerde belediyenin imkanlarıyla kent mobilyalarının üretildiği belirtildi.

Üretilen ve montajı yapılan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk, demir bariyer, demir kapı, duvar üstü çit, oyun-spor grupları, kuş yuvası gibi mobilyaların park ve bahçelerde kullanılacağı kaydedilen açıklamada, bu mobilyaların belediye bütçesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

Van'ın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirten Park Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar, şöyle konuştu:

"Park, bahçe ve caddelerin güzelleştirilmesi adına yıl boyunca yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda park, bahçe ve caddelerin ihtiyacı olan bank, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, kamelya, korkuluk gibi kent mobilyası ürünlerini kendi kurduğumuz atölyelerimizde üretiyoruz. Bu üretimler hem belediyemize maddi olarak katkı sağlıyor hem de belediyemizin iş gücünün kalitesini gösteriyor. Park Bahçeler Daire Başkanlığı olarak çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA