Başkan Tekin'den Alaplı'lara İftar Daveti

Alaplı Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Alaplı iftarı 10 Haziran Pazar günü Sahil Park da gerçekleştirilecek. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi iftarında gecen yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insanın aynı sofrada iftarını açacağını söyledi.

Başkan Tekin'den Alaplı'lara İftar Daveti
10 Haziran Pazar günü Kadir Gecesinde Sahil Parkta düzenlenecek iftar yemeğine ,Yine Aynı Sofrada Buluşuyoruz” sloganıyla tüm Alaplı halkını iftara davet eden Başkan Tekin, “Kadir Gecesi İftarında, Kültürümüzde aynı sofraya oturmanın, yemeği paylaşmanın ve değeri ve önemi farklıdır. Ramazan bir olma ve paylaşma ayıdır. Bunu korumak ve yaşatmak için sorumluluğumuz var” dedi.

tüm hemşehrilerinin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin,"Ramazan bir olma ve paylaşmanın adıdır. Kültürümüzde aynı sofraya oturmanın, yemeği paylaşmanın değeri ve önemi farklı ve çok büyüktür. Hep birlikte oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız, aynı duaya Âmin diyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Bu anlamlı günler vesilesiyle Yüce Allah’tan birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hayırlı ramazanlar" dedi.

Kaynak: İHA