AK Parti MKYK Üyesi Baybatur Saruhanlı'da

AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili ve milletvekili adayı Murat Baybatur, Saruhanlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Gökçeyurt, Çerkes, Osmaniye ve Kayışlar mahallelerini ziyaret etti.

Gökçeyurt Mahallesi ziyaretinde açıklama yapan Baybatur, Türkiye olarak önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, ülkeye oynanan oyunların geçmişte Osmanlı'ya karşı yapıldığını aktardı.

Baybatur, Türkiye'ye oynanan oyunların çoğunlukla Avrupa merkezli olduğunu ifade ederek, "Birileri nasıl diz çökertiriz derdinde olursa olsunlar, biz buna müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Birileri, 'vay efendim diktatör, vay efendim Türkiye’de hukuk yok, demokrasi yok' diyor. Bunu söyleyenlerin çoğu da Avrupalılar." diye konuştu.

Avrupa'dan gelen oyunların Türkiye'nin gelişmesini sürdürdüğü için yaşandığını vurgulayan Baybatur, şunları kaydetti:

"Türkiye eğer İMF kapılarında bekleyen, onların her dediğini yapan bir ülke olsaydı, demokratik hukuk devleti derlerdi. Fakat Türkiye, kendi hakkını savununca, ülkenin bütünlüğü için terör örgütüne hendek operasyonlarıyla cevap verince, Suriye’de PKK devletine müsaade etmeyince Türkiye’ye bir sürü çamur atmaya başladılar."

Baybatur, en güzel cevabın sandıkta verildiğini ve yine aynı şekilde olacağını ifade ederek, "İnşallah önümüzdeki süreçte Türkiye ekonomik açıdan daha büyüyecek. Daha da mutlu olacağız, demokrasi daha da büyüyecek ve muasır medeniyet seviyesine ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Baybatur’a, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA