Şebinkarahisar Belediyesinden Muhtarlara İftar

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, mahalle ve köy muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Yılancı, yemekte yaptığı konuşmada, katılımlardan dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Şebinkarahisar'da önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Yılancı, "Kent meydanı projemizde ihalemizi yaptık, bayram sonrasında yüklenici firma inşaata başlayacak. Yıl sonunda tamamlamış olacağız. Yine kapalı otoparkın da ihalesini yaptık. Oda ramazandan sonra inşaatına başlanacak. Bu yıl belediye olarak şehir girişinde kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımız var. Var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz." diye konuştu.

Başkan Yılancı, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için ilçe halkından destek isteyerek, şöyle konuştu:

"24 Haziranda seçime gidiyoruz. Bu seçimde parlamento ve Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu güne kadar milletimiz en doğru kararı vermiş ve inanıyorum ki, Şebinkarahisarlılar yine en doğru kararı verecektir."

Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ise, yaptığı konuşmada, ilçede belediye ve kaymakamlık, bütün kuruluşları ile el birliği içinde çalışıldığını aktararak, "Çok güzel bir uyum var Şebinkarahisar'da. Bu uyumun devam etmesini diliyor, bizi bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA