SDÜ'de Kısa Film Gösterimi Etkinliği

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü (TBMYO) tarafından "Belgesel ve Kısa Film Gösterimi" ve “Fotoğraflarla Manipülasyon” etkinliği gerçekleştirildi.

SDÜ'den yapılan açıklamaya göre, TBMYO öğrencileri tarafından hazırlanan kısa film gösterimi ve sergi katılımcılardan beğeni aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SDÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Muharrem Zafer Çağlar, üreten bir üniversitenin, üreten bir okulu olmaktan büyük onur duyduklarını belirtti.

Öğrencilerin üniversite hayatında böyle çalışmalarda yer almasının önemli olduğunu aktaran Çağlar, "Belgesel ve kısa filmlerin yapımını gerçekleştiren ve sergide emeği geçen bütün öğrencilerimize; ayrıca onlara yol gösteren hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

15 belgesel ve kısa filmin yer aldığı etkinlikte "SDÜ Kampüs 2018", "Fotoğrafçının Gözünden TBMYO 2018" kısa filmleri ile "Aktif Yaşama Merhaba" ve "Kor ve Demirci Ahmet Kökçe" belgesel filmleri gösterime sunuldu.

Etkinlikte, çalışmalarda yer alan 30 öğrenciye de ödül verildi.

"Fotoğraflarla Manipülasyon" adlı 80 fotoğrafın yer aldığı sergi 8 Haziran Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA