Lise Mezunları İftar Programında Buluştu

Gebze Belediyesi tarafından liseden mezun olan ve üniversite sınavına girecek öğrenciler için Macera Aksiyon Parkı’nda iftar ve öncesinde tekne turu düzenlendi.

Lise Mezunları İftar Programında Buluştu
Gebze Belediyesi tarafından bu yıl mezun lise öğrencileri için iftar programı düzenlendi.

Macera Aksiyon Parkında düzenlenen iftar programına bu yıl liseden mezun olan ve üniversite sınavına girecek gençler ağırlandı. Liselileri bir araya getiren iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları, AK Parti İlçe teşkilatı temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İftar programı öncesi öğrenciler protokol üyeleri ile birlikte tekne turu gerçekleştirdi. Eskihisar’dan hareket eden tekne ile gençler Osman Gazi Köprüsü turu attı. Eskihisar’ın eşsiz güzelliği eşliğinde tekne turu yapan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tekne turunun ardından gençler Eskihisar’da bulunan Macera ve aksiyon Parkı’na geçti. Burada dağ kızağını test etme şansı bulan gençler Macera ve Aksiyon Parkı’nı oldukça beğendi. Parkı gezen gençler daha sonra iftar programının gerçekleşeceği alana geçti.

İftar öncesi konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Evet bugün artık sizin gününüz. Liseden mezun oluyorsunuz ve inşallah hepiniz güzel üniversitelere gideceksiniz. Kendi kaderimizi güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu ülkenin en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu ülke birçok mesafe kat etti belli bir noktaya geldi. Bizden sonra siz değerli gençler ülkeyi bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacaksınız. Sizlere güveniyoruz” dedi.

Öğrencilere sınavda başarılar dileyerek istedikleri bölüme yerleşmeleri konusunda temennide bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise, “Siz değerli gençlerimiz için en büyük duamız üniversite sınavına gireceksiniz, inşallah hepiniz gönlünüzdeki yerleri kazanırsınız. Hepimizin ortak amacı sizlere daha güçlü bir Türkiye hazırlamak. Bunun için de yıllardır başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye hamle üstüne hamle yapıyor. Bir geçimiz dahi dışarıda bırakma şansımız yok. Tüm gençlerimizin elinden tutmalıyız. Bu vesile ile bizleri siz gençlerle buluşturan Gebze Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA