AK Parti'nin Ağrı Mitingi

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: 'Her kim ki bu kardeşliğimizi bozmak isterse, bu güzelliğe mani olmak isterse bilsin ki AK Parti, göz bebeğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buna müsaade etmeyecek' Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: 'Ağrı diğer illere göre geri kalmışlığını yenmiştir, yatırım alıyor, yol, havalimanı, baraj, hastane yapılıyor. İnşallah bunların devam etmesi lazım'

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Her kim ki bu kardeşliğimizi bozmak isterse, bu güzelliğe mani olmak isterse bilsin ki AK Parti, göz bebeğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buna müsaade etmeyecek." dedi.

Akdağ, kent merkezindeki Hanibaba Bulvarı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, huzur ve kardeşlik içinde yaşadıkları için Allah'a şükrederek, kardeşlik ve huzurun devam etmesi temennisinde bulundu.

Recep Akdağ, "Her kim ki bu kardeşliğimizi bozmak isterse, bu güzelliğe mani olmak isterse bilsin ki AK Parti, göz bebeğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buna müsaade etmeyecek. Biz geleceğimiz için huzur, zenginlik, refah istiyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize iyi eğitim, iş, aş istiyoruz. Onun için her kim aramızdaki kardeşliğe mani olmaya çalışırsa, her kim önümüze hangi engeli koyarsa koysun Allah'ın izniyle yıkarız geçeriz, sizleri başımızın tacı olarak tutarız. " diye konuştu.

16 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan ile millete hizmet etme fırsatı bulduğu için de Allah'a şükrettiğini belirterek, 24 Haziran'da bu hizmetin devamı için milletin AK Parti ve Erdoğan'a destek vereceğini ifade etti.

Seçime iki haftadan az zaman kaldığını aktaran Akdağ, şunları söyledi:

"Huzur isteyen Ağrılılar, hepimiz ne yapacağız, komşularımızla, akrabalarımızla oturup konuşacağız, mutlaka AK Parti'nin saflarını sıklaştıracağız. Değerli gençler, bu memlekette bize köle muamelesi yaptılar, artık bu memlekette 81 milyona köle muamelesi yaptırmayacağız. Bu gençlerin seçimi, siz Türkiye'nin mazisini geçmişini ancak büyüklerinizden dinleyerek öğreniyorsunuz. Bize ne zulümler yaptılar, Allah'ın izniyle bunlara bir daha müsaade etmeyeceğiz."

- "Ağrı, 16 yıldır makus talihini yenmiştir"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da AK Parti hükümetlerinin 16 yıldır yaptığı gibi bölgenin evladı olan kendisinin de bakanlık görevinde Ağrı'da, Kars'ta, Iğdır'da, Ardahan'da başlatmadıkları bir işin kalmadığını bildirdi.

Ağrı'nın ilçeleri ve komşu illeriyle bağlantısını sağlayan bölünmüş yollarının olduğunu ve sıcak asfalt çalışmalarını da başlattıklarını anlatan Arslan, şöyle konuştu:

"Daha önce Ağrı'ya geldiğimizde size sözümüz vardı. Ağrı'nın sadece İstanbul'a, Ankara'ya değil, başka yerlere de uçak seferleri olması lazım dedik ve sizin bu isteğinizi yerine getirerek bir çok yere uçak seferi başlattık. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da bu hizmet kervanı yürüsün istiyoruz. Ağrı, 16 yıldır makus talihini yenmiştir. Ağrı diğer illere göre geri kalmışlığını yenmiştir, yatırım alıyor, yol, havalimanı, baraj, hastane yapılıyor. İnşallah bunların devam etmesi lazım. Ağrı'nın diğer illerle arasındaki kalkınmışlık farkını gidermesi lazım. Onun için de başlattığımız çalışmaların aynı hızla devam etmesi lazım."

Bakan Arslan, Ağrı halkından 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye güçlü destek istedi.
Kaynak: AA