Havza Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri

Havza Belediyesinin ramazan etkinlikleri kapsamında, Merkez Yatılı Kuran Kursu'nda eğitim gören hafızlık öğrencileri Kur'an okudu.

Kevser Camisi önünde gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, hafızlığın önemli bir makam olduğunu belirtti.

Akyazı, "Genç hafız kardeşlerimizin yetişmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim. Mevlam tüm hayırsever kardeşlerimizin niyetlerini kabul etsin. Bu tür organizasyonlar gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri adına önemli. Gençlerimize bu fırsatı tanıyan başkanımız Sayın Murat İkiz'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Genç hafızların Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler, şiirler ve aşr-ı şerifler okundu. Programda ayrıca hafızlık eğitimini tamamlayan 9 yeni hafıza belgeleri verildi.

Programın sonunda Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Müftü İlyas Akyazı'ya çiçek takdim etti.

Çörekçioğlu, ramazan etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, "Gördük ki genç hafızlarımız ve Kur'an kursu öğrencilerimiz kendilerini çok güzel yetiştirmişler. Kendilerini tebrik ediyorum. Ramazan boyunca çeşitli etkinliklerimiz devam edecek, tüm halkımız bekliyoruz." diye konuştu.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA