Burhaniye Belediyesi Cebe Girdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, mobil belediyecilik uygulamasını hizmete sokan Burhaniye Belediyesi, ’Cep vatandaş’ ile interaktif belediyecilikte sınırları kaldırıyor.

Burhaniye Belediyesi Cebe Girdi
Belediye hizmetlerinin sunumu ve vatandaşın hizmetlere daha kolay erişiminin sağlanması amacıyla hayata geçirilen mobil uygulama ile vatandaşlar artık Android ve IOS işletim sistemine sahip tablet ve cep telefonlarıyla Burhaniye Belediyesi’nin genel bilgilerine, güncel haberlerine ve etkinliklerine kolayca ulaşabilecek.

Burhaniye Belediyesi, vatandaşların mobil cihazlarından Burhaniye ve Burhaniye Belediyesi hakkında bilgi alabilecekleri, interaktif belediyecilik işlemlerini hızlı ve kolayca yapabilecekleri uygulamayı faaliyete geçirdi. Cihazlarına mobil uygulamayı indirenler, ’Cep Vatandaş’ ile e-belediye işlemlerini yapabilecek ve belediye hizmetleriyle ilgili bilgi alabilecek. Vatandaşlar ayrıca, indirilecek uygulama ile belediyeyle ilgili güncel haberlere ve duyurulara ulaşabilecek, kültür sanat etkinlik takvimini takip edebilecek, nöbetçi eczanelere ait bilgileri edinebilecek, borç sorgulama, online borç ödeme, rayiç değer sorgulama, istek şikayet bildirimi ve sorgulamasını istedikleri her yerden rahatlıkla yapabilecek.
Kaynak: İHA