Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından 11 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları 2018 yılı kayıtları, 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlayacak.

Her dönem binlerce çocuğun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları kurs kayıtlarını gerçekleştirmek isteyen veliler, Bilecik Belediyesi AK MASA ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabileceklerdir. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilmeye başlayacak olan buz pateni kursları için de veliler, Bilecik Belediyesi Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezine kayıt için başvurabileceklerdir. Gerçekleştirilen kayıt işlemlerinde veliler, form doldurarak başvuruda bulunacaklar ve kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabileceklerdir.

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda, yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol alanında eğitimler verilecek. Şu ana kadar 5 bine yakın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 4 ile 15 yaş aralığındaki çocuklar belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın büyük önem verdiği Yaz Spor Okulları kurslarında yaklaşık 10 hafta eğitim alacak kursiyerler, kurs bitiminde öğrendikleri bilgi ve tecrübeleri, alacakları sertifika ile taçlandıracaklar.

Öte yandan, kayıtların 22 Haziran 2018 tarihine kadar yapılacağı belirtildi.
Kaynak: İHA