AK Parti Serdivan Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı iftar programında bir araya geldi.

Serdivan Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Sakarya milletvekili adayı Lütfi Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve partililer katıldı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 16 yıldır girdiği her seçimde oy oranını yükselttiğini hatırlatan Alemdar, "Bugüne kadar ülkemiz çok ciddi sınavlar verdi. Güçlü bir liderimiz olduğu için alnımızın akıyla bu zor dönemleri geçirdik. Şimdi bu sürecin karşılığını almanın arifesindeyiz. Dünyada söz sahibi, güçlü bir ülke olabilmemiz için, istikrarımızın devamı şart. Rabbim, ülkemizin yar ve yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ise huzurlu bir seçim atmosferinin demokratik ülkeler için vazgeçilmez olduğunu belirterek, "AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız. 24 Haziran'a kadar kapı kapı gezmeye, gönüllere girmeye ve davamızı herkese anlatmaya devam edeceğiz. Biz kendimize güveniyoruz. AK Parti, girdiği tüm seçimlerin tek galibi olmuştur ve Allah'ın izniyle olmaya devam edecektir." dedi.

İftar sonrası AK Parti milletvekili adayı Lütfi Bayraktar, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Başkanı Burak Erken ve teşkilat üyeleri Serdivan'da esnaf ve kahvehane ziyareti yaptı.

Kaynak: AA