AK Parti MKYK Üyesi Baybatur Turgutlu'da

AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili ve adayı Murat Baybatur, Turgutlu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu'da, esnaf ziyaretleri yaptı.

Koşu Kırı Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Baybatur, 24 Haziran sonrası oluşacak güçlü hükümet sistemiyle bugüne kadar yapılmış yatırım ve hizmetlerin en az 2-3 katının, hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin yönetim modeliyle ülkeye kazandırılacağını söyledi.

Yeni dönemde bürokrasinin azalacağını, büyümenin artacağını dile getiren Baybatur, şunları kaydetti:

"Türkiye içih 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak. Hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Türkiye'de çok partili sisteme geçilmesinin ardından demokrasinin 27 Mayıs, 12 Mart ve 12 Eylül darbeleriyle sık sık kesintiye uğradı. Mevcut parlamenter hükümet etme sistemini tıkayan, sekteye uğratan, anti demokratik uygulamalara açık zeminin yeni hükumet sistemiyle ortadan kalkacak."

Baybatur, Turgutlu'daki temasları kapsamında eski Anavatan Partisi ilçe başkanları Hasan Adıgüzel, Necdet Süzmeçelik ve eski Doğru Yol Partisi İlçe Başkanı Mehmet Dağdelen ile bir araya geldi. Baybatur, eski başkanlardan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek sözü aldı.

Ziyaretlerinde Baybatur'a, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayser ile 22. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Süleyman Turgut eşlik etti.

Kaynak: AA