Muratpaşa Belediyesinden Eğitim Hizmeti

Muratpaşa Belediyesi'nin hizmete açtığı Eğitim ve Bilgi Merkezi öğrencisi Melisa Duru'nun Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) dereceye girdiği belirtildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa Belediyesinin TEOG'da yüzde yüzlük başarılara imza atan Ermenek, Zeytinköy ve Memurevleri mahallelerinde bulunan eğitim ve bilgi merkezleri, bu yıl ilk kez uygulanan LGS'de de başarısını sürdürdü.

Eğitim ve bilgi merkezleriyle sınava hazırlanan 127 öğrenci, yapılan sınavda ter dökerken, Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezine devam eden Melisa, bu yıl ilk kez sınavda 413,37 puanla yüzde 1,5'lik dilime girmeyi başardı.

Güzeloba Ortaokulu öğrencisi Melisa, anne ve babasıyla tercih öncesi Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezini ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melisa Duru, başarısında Ermenek Eğitim Bilgi Merkezi ve okulunda uygulanan etütlerin çok yararı olduğunu ifade etti.

Merkezin konu anlatımlarıyla test çözme pratiğini çok iyi bütünleştirdiğini vurgulayan Duru, "Günde bir dersten 50-60 civarı soru çözerken ders tekrarı da yapıyorduk. Buradaki günlerim güzel geçti. Hem öğretmenlerimizle eğlenebildik, hem de sorularımıza cevap bulduk. Ders çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA