Şehit Er Afşar'ın Ailesine Taziye Ziyareti

AK Parti Çorum 4. sıra milletvekili adayı Serap Yıldırım, Şırnak Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Er Baki Afşar'ın ailesini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Meryem Demir'in de katıldığı ziyarette Yıldırım, şehit annesi Nurdan Afşar'a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Şehitliğin şerefli bir makam olduğunu hatırlatan Yıldırım, terör olaylarının en kısa sürede tamamen sona ermesi temennisinde bulundu.

Devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu hain terör olaylar inşallah en kısa zamanda bitecek, bu acılarımız sona erecek. Bize düşen sizin yanınızda olmak, size her konuda destek olmak. Bu hem vicdani hem de kanuni olarak görevimiz olmasının yanı sıra ayrıca da insanlık görevimiz. Şehitlik mertebesine ulaşan kardeşimize Cenab-ı Mevla'dan sonsuz rahmet diliyorum." dedi.

Anne Nurdan Afşar da askerlik görevinin bitmesine 12 gün kala kötü haberi aldıklarını belirterek, "Heyecanla onu beklerken bu kötü haberle yıkıldık." dedi.

Acı haberin ardından devletin kendilerini bir an bile yalnız bırakmadığını dile getiren Afşar, "Allah devletimizden razı olsun. Allah devletimizi daima güçlü kılsın." diye konuştu.

Kaynak: AA