Kenan Sofuoğlu Gençlerle Buluştu

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ferizli ilçesinde gençlerle buluştu.

AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftara katılan Sofuoğlu, hayatın tüm alanlarında zirveye çıkmanın ve orada uzun süre kalmanın temelinde çok çalışmanın olduğunu söyledi.

Büyüklerin sözlerinden ve tecrübelerinden faydalanmanın, onları örnek almanın da önemli olduğunu dile getiren Sofuoğlu, şunları kaydetti:

"Ben de öyle yaptım. Çok küçük yaşlarda motosikletin üzerine bindim ve Avrupa ülkelerinde hayatımızı tehlikelere atarak sakatlanmamıza rağmen mücadelemizi sürdürmeye devam ettim. Dünya şampiyonluklarına imza atarak Türk bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadım ve yaşattım. Bunun için de sizler de çok çalışmalısınız. Sporda siyasette özel iş hayatınızda ihmal etmeden daha yükseklere zirvelere çıkmak için hedeflerinizi koyarak ilerlemek için mücadelenizi sürdürün, sonunda mutlaka başarıyı yakalayacaksınız."

Sofuoğlu, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin, ülkenin kaderini ve gelişmişliğini belirleyecek bir seçim olacağını belirterek, en büyük görevin gençlere düştüğünü ifade etti.

Kaynak: AA