İl Başkanı Yeni, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni: 'Birkaç ay önce yapılan seçimde kendi delegelerinin partilerine genel başkan olarak layık görmedikleri bir adamı devletin başına, milletin başına getirmek istiyorlar'.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Birkaç ay önce yapılan seçimde kendi delegelerinin partilerine genel başkan olarak layık görmedikleri bir adamı devletin başına, milletin başına getirmek istiyorlar." dedi.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Yeni, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeni, Feke Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimden milletin geleceği, devletin bekası, güçlü Türkiye’nin kurulup kurulmaması kararının çıkacağını söyledi.

Yeni, "Aslında gösterilen adaylara bakıldığında bunun amacı daha net anlaşılıyor. Bir tarafta AK Parti’nin gösterdiği aday. Kendi en değerlimiz olan Sayın Cumhurbaşkanımızı genel başkan olarak biz aday göstermişiz. Diğer tarafta daha birkaç ay önce yapılan seçimde kendi delegelerinin partilerine genel başkan olarak layık görmedikleri bir adamı devletin başına, milletin başına getirmek istiyorlar. Bu bile bunların ne kadar gayri ciddi, ne kadar talimatla iş yaptıklarını gösteriyor." diye konuştu.

Türkiye üzerinde sürekli oyunlar oynandığını belirten Fikret Yeni, şunları kaydetti:

"Nerede görülmüş gecenin 3’ünde doların fırladığı. Gecenin 3’ünde büyük fonlar, büyük fitne odaklarının işlettiği fonlar Türkiye’den çekilmek suretiyle doların artışına yol açtılar. Burada tek bir hedef var. Hedef istikrar, buradaki hedef Türkiye’nin büyümesinin önünün kesilmesidir. 15 Temmuz’da yapamadılar. Dövizle yapmak için aynı karanlık iradeler çalışmalarına devam ediyor. Bunlar gezi olaylarında yapmaya çalıştılar, yapamadılar. Gezi olaylarında hiç düşündünüz mü Allah aşkına ya elinde tencere tava çalıp da her türlü hakareti edenler eğer gerçekten emelleri ağaç olsaydı, geçen haftadan bu yana her gün sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başkanımıza, hükümetimize dua ediyor olurlardı. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde verdi. ‘Atatürk Havalimanı’nın yerine Millet Bahçesi yapacağız. Ağaç dikeceğiz’ dedi. Ben araştırdım, 7 milyon adet ağaç dikilecekmiş. 13 tane ağaç kesiliyor diye ortalığı ayağa kaldıranlar, günlerce sokakları işgal edenler, tencere tava çalanlar gerçekten ağacı koruyor olsalardı, şimdi ‘Biz yanlış anlamışız. Siz ülkemizin yemyeşil olması için çabalıyorsunuz” demesi gerekirdi."
Kaynak: AA