Vali Haktankaçmaz, Sağlık Yatırımlarını İnceledi

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte inşaatı devam eden sağlık yatırımlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Haktankaçmaz ilk olarak Fabrikalar Mahallesi'nde yapımı devam eden Kırıkkale Sağlık Kompleksi inşaatında yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra , Bahşili ve Yahşihan ilçelerinde yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu inşaatlarında da incelemelerde bulunan Haktankaçmaz, son durum hakkında yetkililerle görüştü.

Gündoğdu ve Aşağımahmutlar mahallelerine inşaatı devam eden Aile Sağlık Merkezi inşaatlarını da gezen Vali Haktankaçmaz, yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Haktankaçmaz, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilde sağlık alanında yapılan yatırımları yerinde incelediklerini belirterek, "Tabi bu yatırımlar arasında en büyük yatırım, inşaatı halen devam eden Kırıkkale Sağlık Kompleksi. Normalde 2019 yılının şubat ayında bitirilmesi gereken bu binayı şu anki çalışmalar doğrultusunda 2018 yılının son aylarında teslim alabiliriz. Tamamlandığında çok güzel bir sağlık kompleksi olacak. Bugün incelemelerde bulunduğumuz diğer yatırımların da tamamlanması ile birlikte önümüzdeki yıl, sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri bakımından bir iki sınıf atlamış olacağız." dedi.

Vali Haktankaçmaz'a ziyaretlerinde İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş eşlik etti.

Kaynak: AA