Alaplı'dan Kısa Kısa

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 4 yılda değişimi ve gelişimi ile hayranlık uyandıran bir ilçe haline geldiklerini bildirdi.

Başkan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, 1050 Evler C, L ve F Bloklar, 1050 Evler Mesire alanı ve Yeni Mahallede altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Her mahalleye eşit şekilde hizmet dağıtmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Tekin, şunları kaydetti:

"Bunun için de düzenli bir şekilde onlarla bir araya gelip, istek ve şikayetlerini dinliyor, çözüm önerilerini alıyoruz. Bu isteklerden yola çıkarak, mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştiriyoruz. İlçemizin daha da yaşanılabilir bir hale gelmesi için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor, yoğun bir mesaiyle çalışıyoruz. Yaptığımız yoğun çalışmalarımızda da en büyük güç kaynağımız, vatandaşlarımız oluyor. Bizler vatandaşlara hizmet etmek için buradayız. Hep birlikte modern ve herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Alaplı'yı yaratmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya var gücümüzle çalışıyoruz."

- YKS sınavları

Belediye Başkanı Tekin, 30 Haziran ve 01 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar dilediğini vurguladı.

Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm öğrencilerimizin heyecan ve stresten uzak, hazırlık süreçleri boyunca harcamış oldukları emek ve çalışmalarının karşılığını alabilecekleri başarılı bir sınav temenni ediyorum. Öğrencilerimizin aileleriyle birlikte yaşayacakları sınav heyecanını bizler de paylaşıyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."

Kaynak: AA