Türk Bayrağı Asılı Markete Saldırı İddiası

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı, Türk bayrağı asılı markete yapılan taşlı, sopalı saldırıyı basın açıklamasıyla kınadı.

Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'ndeki markete gelen Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu ve beraberindekiler, market sahibi Nuri Zeybek'e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak destek verdi.

Küreşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Küreşoğlu, Türk milletinin ve ülkücülerin her zaman mazlumun yanında olduğunu söyledi.

Bayrağa saldırının kabul edilemeyeceğini kaydeden Küreşoğlu, "Bölücü terör örgütü unsurları, milletimize kan kusturmak için kahpece, kalleşçe saldırılarına devam etmektedir. Bizler her daim bunların karşısında milletimizle birlikte ve bir aradayız. Türk milleti, Türkiye sahipsiz değildir." dedi.

Konunun hukuki boyutunu da takip ettiklerini dile getiren Küreşoğlu, Türk milliyetçilerinin vatanı ve bayrağını korumak için canını her zaman vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

24 Haziran'da, Kepez ilçesi Habibler Mahallesi'ndeki Türk bayrağı asılı bir markete PKK terör örgütü üyeleri olduğu iddia edilen bir grup tarafından taşlı, sopalı saldırı düzenlenmiş, olayı soruşturan Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla 1'i çocuk 4 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA