Survivor'da Kahreden Olay Açıklaması Genç Çalışan Öldürüldü !

Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen Survivor’da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Survivor'da Kahreden Olay Açıklaması Genç Çalışan Öldürüldü !
Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen Survivor’da başarılı bir kameraman olan Alper Baycın (24), sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Survivor çekimlerini yapan Alper Baycın’ın, Dominik’te uğradığı bıçaklı saldırı sonrası aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdiği aktarıldı. Survivor ekibinde büyük üzüntü oluşturan Baycın’ın ölümünü Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ilıcalı yaşadığı üzüntüyü “Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim” ifadeleriyle dile getirdi.

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın’ın iddialara göre Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra yolda yürürken 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırganla yaşadığı arbede sonucu kalbinden aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırganların ise polis tarafından yakalandığı aktarıldı. Nişanlı olduğu bilinen Baycın’ın, Ilıcalı’nın en yakın ekibinden olduğu aktarıldı.

ÇEYREK FİNAL YAYINI İPTAL EDİLDİ

KKTC’de gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını Alper Baycın’ın hayatını kaybetmesinden dolayı iptal edildi. Acun Ilıcalı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Dün çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak son derece üzüntülüyüz. Çok değerli bir iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgili Alper’imizi dün akşam haince bir saldırı sonrası Dominik Cumhuriyeti’nde kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir arkadaşımız, kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim hepimizin ömrünün belirili bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine başsağlığı diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür diliyoruz, bu akşamki yayınımız kapatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA