Milletvekili Yayman, Samandağ'da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Partisinin Samandağ ilçe teşkilatınca Hıdırbey Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Yayman, Hatay'daki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, buna kimsenin fitne sokamayacağını söyledi.

Samandağ ilçesine seçimden öncede geldiklerini ve halkın hizmetinde olacaklarını belirten Yayman, şunları kaydetti:

"Artık seçimler bitti. Şimdi Hatay vakti, şimdi hizmet vakti, şimdi icraat vakti diyerek çalışmalara başlıyoruz. Bu dönemde Samandağ için büyük müjdelerimiz var. Samandağ'ını turizm bölgesi ilan ettik. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Cumhurbaşkanımızın hükümetimizin talimatıyla buralar turizm bölgesi oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Hani diyorlar ya bazıları "oy verirseniz hizmet yaparız". Bize oy verseniz de vermeseniz de bütün Hatay halkının, bütün Türkiye'nin emrinde olan bir partiyiz."

AK Parti hükümeti döneminde ilk kültür merkezinin Samandağ'da yapıldığına vurgu yapan Yayman, Titus tünelinin UNESCO geçici kültür mirası listesinde yer aldığını bunun kalıcı listeye alınması için takip ettiklerini anlattı.

Yayman, Hıdırbey, Vakıflı mahalleleri ve Çevlik Plajı'ndaki turizm destinayonlarıyla ilgili daha çok çalışacaklarını anlatarak, "Samandağ'ın marka değerine daha fazla katkı koyacağız. İlçeye hükümet konağı ve adliye sarayı yapılması konusunda da bakanlıktan söz aldık. Hastanenin büyütülmesi ve yatak sayısının arttırılması için de gerekli görüşmeleri yaptık. Yeni dönemde inşallah hastanenin büyütülmesi, yeni hastane yapılmasının takipçisi olacağız. Çevre yolu yapılması konusun da bir talep geldi. Bunu da inşallah takip edeceğiz." şeklinde konuştu.

Samandağ AK Parti İlçe Başkanı Selahaddin Yeter ise, seçim sonuçlarının Hatay ve Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni ederek programa katılanlara teşekkür etti.

Programa, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA