Kırşehir Milletvekilleri Mazbatasını Aldı

Kırşehir'de, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen Mustafa Kendirli ve Metin İlhan mazbatasını aldı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindeki partililerle birlikte Kırşehir Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde konuşan Kendirli, Türkiye'nin 24 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde tarihi önem arz eden bir karar aldığını, milletin iradesinin en doğru kararı verdiğini söyledi.

Milletin sandığa yansıttığı irade ve tecelliye herkesin sonuna kadar saygı duyması gerektiğini vurgulayan Kendirli, şunları kaydetti:

"Türkiye'de bu seçimle birlikte artık Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş yapıldı. Yeni sistem Allah'ın izni ile ülkemizde bürokrasinin hızlanmasını, sisteminin daha verimli hale gelmesini sağlayacak. Seçimlerle birlikte daha güçlü bir hükümet ile daha güçlü bir Meclis, çalışmalarını daha hızlı devam ettirecektir. Miletimizin bize yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Şehrimiz için yatırımları ve hizmetleri hızlı bir şekilde yapacağız. İnşallah yeni dönemde şehrimize çok güzel hizmetler kazandıracağız. 24 Haziran seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm AK kadrolara, bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bizler milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan güveni tamdır. "

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da CHP İl Başkanı Hacı Tanrıbuyurdu, ilçe başkanları ve partililer ile mazbatasını almak için Kırşehir Adliyesine geldi.

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan İlhan, "Bir aydan fazla süren seçim döneminde zorlu bir mücadele ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütün ileri gelenleri, gençlik ve kadın kolları üyelerimizle başarıya ulaştık. Bizlere destek veren Kırşehir halkına teşekkür ediyorum. Vatandaşımız hep yanımızda oldu. Kazanmam için ellerinden geleni yaptılar. Sadece oy verenlerin değil, tüm Kırşehir'in vekili olacağım. Kırşehir'in ve Kırşehirlilerin kazanımları için mücadele edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA