Kayıp Müzisyeni Arama Çalışmaları

Antalya'nın Kaş ilçesinde kamp yaptığı alanda 7 gün önce kaybolan müzisyen Metin Kor'u bulmak için başlatılan çalışmalar sonlandırıldı Kayıp müzisyenin ağabeyi Kemal Kor: 'Bölgeye yakın yerlerde yürüyüş yapanlar ve dağcılarla daha geniş bir alanda arama başlatacağız'.

Antalya'nın Kaş ilçesinde kaybolan ve 7 gündür aranan müzisyen Metin Kor'u arama çalışmaları sonlandırıldı.

İstanbul'dan 20 Haziran'da ilçe merkezinde bir günlük konaklayan ve aracıyla kamp yapmak için Gömbe Yaylasındaki İkiz Göller mevkisine giderek çadır kuran Metin Kor'dan (43) haber alınamaması üzerine AFAD, AKUT ve jandarma ekiplerince başlatılan arama çalışmalarında herhangi bir sonuç elde edilemedi.

Ekipler çalışmalarını bugün itibarıyla sonlandırdı.

Metin Kor'un ağabeyi Kemal Kor, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede AFAD, AKUT ve jandarma ekiplerince arama çalışması yapıldığını söyledi.

Kardeşinin yaklaşık 30 kilometrelik alanda arandığını ifade eden Kor, "Çalışmalar sonunda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Şüphelendiğimiz kimse yok ama olay yerindeki tüm bulgular kardeşimin kaçırıldığını gösteriyor. Kardeşim, evliya gibi bir adamdı, kimseyle tartışmaz, kimseyi incitmezdi." dedi.

Olayı soruşturan cumhuriyet savcısı ile görüşme talep ettiklerini kaydeden Kor, arama çalışmalarına gönüllü vatandaşlarla devam edeceklerini vurguladı.

Arama çalışmasına katılacak vatandaşların bulundukları Gömbe'de kendileriyle iletişime geçebileceğini de dile getiren Kor, "Bölgeye yakın yerlerde yürüyüş yapanlar ve dağcılarla daha geniş bir alanda arama başlatacağız. Gönüllü dağcılar bölgeye geliyor. Özellikle bu tür konularda tecrübesi olan, bölgeye yakın tüm gönüllü vatandaşları, arama çalışmalarına katılmaya bekliyoruz." diye konuştu.
Kaynak: AA