Çocuklar 'Aydınlık Şehir' Hayallerini Resmetti

TREDAŞ'ın, 'Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil' temalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen sergi programıyla verildi.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) tarafından çocuklara enerji tasarrufu bilinci kazandırmak amacıyla düzenlediği "Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil" temalı resim yarışması ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı.

TREDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, ilkokul öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen "Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil" resim yarışması sonuçlandı.

Resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, TREDAŞ Genel Müdürlüğünde yarışmaya katılan eserler arasından oluşturulan serginin açılış töreninde verildi.

TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, sergi açılışı ve ödül dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, yaşam için vazgeçilmez konumda olan enerjinin en verimli şekilde kullanılması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bizler de bir enerji şirketi olarak üstümüze düşen en önemli görev olan enerjiyi yeterli, kaliteli ve kesintisiz vermenin yanına bir de enerji verimliliğini ekleyerek tüm müşterilerimize enerji verimliliğini aşılamayı amaç edindik. 'Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil' resim yarışmasında, ilkokul öğrencilerinin ortaya çıkardıkları eserlerin kendileri için gurur kaynağı oldu."

Törende daha sonra yarışmada dereceye giren Edirne Abalar İlkokulu'ndan Hamit Öztürk, Özel Tekirdağ Mektebim İlkokulu'ndan Melek İnci İpek ve Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu'ndan Balım Kıyar'a ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından yarışmacıların eserlerinden oluşan sergi ziyarete açıldı.
Kaynak: AA