Sakarya'da Esnaf Bilgilendirildi

Sakarya'da esnafa teşvik ve yapılandırmalarla ilgili bilgi verildi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıda İŞKUR, maliye ve belediye yetkilileri, "7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun" hakkında esnaf ve sanatkarlara bilgilendirme yaptı.

SESOB Başkanı Hasan Alişan, toplantıda yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarın yakından takip ettiği teşvikler ve devlete ait borçların yapılandırılmasıyla ilgili yapılan çalışmaların sonuç verdiğini söyledi.

Esnaf ve sanatkarın her türlü talebi ve derdiyle ilgili olduklarını vurgulayan Alişan, "Bugün burada devletimizin esnaf ve sanatkara sağladığı borç ödemedeki kolaylıkları, teşvikleri en yetkili ağızlardan dinleyeceğiz. Oda başkanlarım ve genel sekreterleri de üyelerimize en doğru bilgiyi aktaracaktır." dedi.

Toplantıda İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Veysel Çıplak, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Mustafa Aydın kanun hakkında esnafın sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA