Bitlis Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Yemek

Bitlis Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentte belirlenen ihtiyaç sahibi 20 aileye haftanın 7 günü sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Bitlis Belediyesi ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ortaklığıyla yapılan saha çalışmalarında tespit edilen 20 aileye haftanın 7 günü 2 öğün sıcak yemek dağıtıldığı belirtildi.

Ekiplerin gittikleri her evde vatandaşların hayır duasını aldığı kaydedilen açıklamada, belediye ekiplerinin ihtiyaç sahiplerini bulmak için gece gündüz araştırma yaptığı bildirildi.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, ekiplerin kent merkezindeki gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek amacıyla uğraş verdiklerini kaydederek, "Belediyemiz ve SYVD tarafından görevlendirilen personeller, ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek insanlarımızla birebir temas halindeler. Kendi başına yemeğini yapamayacak durumda olanları tespit ederek raporlarını bize ulaştırıyorlar. Şu ana kadar belirlenen 20 hane var. Bunlar gerçek ihtiyaç sahibi. Her gün aş evimizde yapılan 3 çeşit 2 öğünlük sıcak yemeği bu vatandaşlarımızın evine götürüyoruz. Haftanın 7 günü sıcak aş dağıtım hizmetimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA