Başkan Üzülmez'den Anlamlı Hediye

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sözünü tutarak Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Halise Eker’e kuzu hediye etti.

Başkan Üzülmez'den  Anlamlı Hediye
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve İlçe Temsilcisi İsmail YAŞAR ile birlikte Suadiye Mahallesi’nde hizmet veren Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yoğun programı içerisinde rehabilitasyon merkezlerine ayrı bir önem veren Başkan Üzülmez, Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yaptığı ziyarette Halise Eker’e kuzu sözünü yerine getirdi.

Kuzuyu karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşayan Halise Eker, Başkan Üzülmez’e sarılarak teşekkür etti. Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan diğer engellilerle de yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, istek ve talepleri dinledi.

Ziyareti sonrasında değerlendirmede bulunan Başkan Üzülmez, “Engel tanımayan mutlu bir ülke için gece gündüz demeden daha çok çalışacağız. En büyük servetimiz hemşehrilerimizin gülen yüzüdür. Son 16 yılda birçok işler yapıldı. Engelli vatandaşlarımıza hizmetteki yönetim zafiyeti ortadan kalktı. Engellileri yük gören, onları ihmal eden, yok sayan bir yönetim anlayışından engellileri baş üstünde tutan bir yönetim anlayışı bugün iktidardadır. Engelli hakları dünya standartlarına getirildi” dedi.

Kaynak: İHA