AK Parti Uşak Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Uşak'ta 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Mehmet Altay ile İsmail Güneş mazbatalarını aldı.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçiminde Uşak'tan milletvekili seçilen Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve beraberindeki çok sayıda partili ile Uşak Adliyesindeki İl Seçim Kuruluna gelerek mazbatalarını aldı.

Milletvekili Altay, mazbatasını aldıktan sonra, seçimin geride kaldığını, parlamentoda görev yaptığı süre zarfında Türkiye'ye ve Uşak'a en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.

Seçim süresince kendisine destek olanlara teşekkür eden Altay, "Şimdi hizmet zamanı, çalışma zamanı, tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp çalışmalıyız." dedi.

Milletvekili İsmail Güneş ise seçimlerin ülke için hayırlı olmasını dileyerek, "Pazar günü seçimler yapıldı, milletimiz bizi TBMM'ye gönderdi. Tüm seçmenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Şemsettin Sungur ise Uşak'ta demokratik bir ortamda geçen seçimlere herhangi bir itiraz yapılmadığını belirterek, seçime katılan tüm partilere teşekkür etti.

Mazbatalarını alan milletvekilleri daha sonra partililerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA