Özel Güvenlik Görevlileri Günü Ve Haftası

Güvenlik-İş Sendikası Bayburt Şube Başkanı Hemdani Aktaş, "Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aktaş, mesajında, kamu düzeni ve halkın güvenliği için 14 yıl önce hayata geçirilen özel güvenlik uygulamasının geçen sürede büyük bir ivme kazandığını ve toplumsallaşan bir meslek haline geldiğini kaydetti.

Güvenlik-İş Sendikası olarak 81 ilde Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası'nı kutlayarak özel güvenlik görevlilerinin sesini her alandan haykırdıklarını aktaran Aktaş, "Büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla görev alanlarında aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir görev anlayışı ile hizmet veren tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın ortaya koyduğu başarı hepimizi gururlandırmaktadır." ifadesini kullandı.

Aktaş, özel güvenlik görevlilerinin toplumsal huzur ve güven ortamının sağlanmasında genel kolluk kuvvetleri ve polis teşkilatı ile birlikte omuz omuza görev yaptığını vurgulayarak, görevleri başında hayatını kaybeden özel güvenlik görevlilerinin kanunlar nezdinde şehit, yaralananların ise gazi sayılması talebinde bulundu.

Kaynak: AA