Muş'ta Altyapı Çalışmaları

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şehrin birçok noktasında altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Asya, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle altyapı çalışmalarının halka verdikleri sıkıntının farkında olduklarını belirtti.

"Ancak altyapı çalışmaları nimettir. Hiçbir nimetin külfetsiz olmadığı anlayışıyla halkımızdan, kadınlarımızdan ve engellilerimizden destek almak suretiyle çalışmalarımızı hızlı şekilde sürdürüyoruz." diyen Asya, şöyle devam etti:

"Belediyenin önünden tren garına kadar bir bütün olarak caddenin asfaltını orta refüjünü, aydınlatma direklerini, kaldırımlarını ve büfelerini modern şekilde hayata geçirmek üzere çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanında hükümet konağımız ile inşaatı devam eden Yıldızlı Hanı'nın da aslına uygun olarak restore edilerek kentin turizmine katkı sunması amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

Bu projemizi de çok önemsiyoruz. Çünkü şehrin estetiğine ve gelişmesine katkı sunacak. Kendi imkanlarımızın yanı sıra birçok bakanlık ve kurumların desteklerini alarak iş yaptık. Bu bize daha da güçlü kılmaktadır. Dolasıyla bu güne kadar İller Bankası'ndan aldığımız kredi sadece altyapı çalışmalarının devam etmesi içindir. Diğer taraftaki hizmetlerimiz ise kendi öz kaynaklarımızla artırdık. Kamu kaynaklarını yerinde kullanmak suretiyle bu yıl sadece hedeflediğimiz bütçe 227 milyon liradır. Bu anlamda para sıkıntısı çekmediğimizi söylemek isterim."

Kaynak: AA