Deniz Ticaret Odasından AA'ya Ödül

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesince düzenlenen Medya ve Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren Anadolu Ajansı muhabiri Yusuf Şahbaz ve fotomuhabiri Mahmut Serdar Alakuş ödüllerini aldı.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Medya ve Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni, Oda Meclis Salonunda yapıldı.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin takdim edildiği törende, "İzmir Limanı Aliağa'nın gerisinde kaldı" başlıklı eseriyle haber dalında mansiyona layık görülen AA muhabiri Yusuf Şahbaz ile "Deniz Çiftçisi" adlı eseriyle fotoğraf dalında üçüncülük elde eden fotomuhabiri Mahmut Serdar Alakuş da plaketlerini aldı.

Yarışmanın haber kategorisi birincisi Ege Telgraf Gazetesi'nden Erman Şentürk, fotoğraf kategorisi birincisi ise Murat Yılmaz oldu.

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kentte denizciliğe ilişkin konuların gündeme gelmesi için yaptıkları çalışmalarda gazetecilerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, kruvaziyer turizmden denizlerin temizliğine, liman işletmeciliğinden dalış sporuna kadar çok geniş bir yelpazede deniz kültürünü yaygınlaştırmaya gayret ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA