Akdeniz İlçesinin Çehresi Hizmetlerle Değişiyor

Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk: 'Belediyemizin bütçe ve kaynaklarını mahallelerimize eşit, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet ve projeler için kullanmayı sürdüreceğiz'.

Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan İçel'in Akdeniz ilçesinde, bölgede yapılan yatırım ve hizmetlerle yenileme, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, asfalt kaplama ve yama, yeni yolların açılması, bozuk yolların onarımı, cami, taziye evi, park, meydan ve sokakların bakım ve temizliğini gerçekleştiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk, belediye olarak hizmetlerde kaliteye, yeniliğe ve sürdürülebilirliğe önem verdiklerini ifade etti.

Göreve başladıkları günden itibaren, çalışmalarının odağında insan unsurunu ön planda tuttuklarını aktaran Kaymakam Pamuk, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımıza hizmet etmeyi önceleyen, şeffaf, israfı önleyen, kamu kaynaklarını yine vatandaşa hizmet için harcayan, yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeyi amaçladık. Öncelikli ilkemiz ve hedefimiz, vatandaşlarımızın acil olarak talep ettiği hizmetleri tamamlamak. Belediyemizin bütçe ve kaynaklarını mahallelerimize eşit, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet ve projeler için kullanmayı sürdüreceğiz."

Pamuk, Akdeniz ilçesinde nitelikli ve kalıcı hizmet ve projelere imza atmayı amaçladıklarını ifade ederek, ilçenin çehresini değiştirecek hizmetlerin kesintisiz bir şekilde süreceğini vurguladı.
Kaynak: AA