AK Parti İl Başkanlığı Seçim Değerlendire Toplantısı Düzenledi

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından resmi olmayan sonuçlara göre yeni milletvekili seçilenlerin katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Murat Baybatur, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kıvırcık Kaplan ve Mehmet Ali Özkan'ın katıldığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli yaptı.

Manisa'da seçimden başarıyla çıktıklarını belirten İçelli, "81 milyon vatandaşımız ve coğrafyamız için hayırlı olan bir seçimi atlattık. Hamd olsun ki başta Genel Başkanımız ve ilk devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerimizle AK Parti 81 milyonun her kesiminden oy alarak büyük bir başarıya hem Manisa'da hem de Türkiye'de adım attı."

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa 1. sıra Milletvekili Murat Baybatur, güzel bir seçim olduğunu belirterek, Manisa'da da kazasız belasız seçimleri bitirdiklerini söyledi.

Herhangi bir problem ya da sıkıntı yaşanmadan herkes çalıştığını ifade eden Baybatur, "Ana muhalefetin başta yaptığı gibi çevre mahallelerdeki ya da komşusundaki yangına kova kova su götürürken, kendi evinin yandığından haberi olmadığını görmemelerine üzülüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kendisi bir duruş sergileyip daha farklı çalışmalar yapabilirdi ama ne yazık ki bir İYİ Parti'dir, bir HDP'dir derken, Muharrem İnce'nin aldığı oy ile partinin aldığı oy ortadadır. Bu da insanlara şöyle bir mesaj veriyor; siyaset bir omurga ve duruş işidir. Eğer kendi partinizin adayı varsa kendi partinizin adayına ve kendi partinize sahip çıkmanız lazım. İçeriden veya dışarıdan siyasi mühendislik yapanlara tavsiyemiz, siz masa başında klimalı ortamlarda ya da işte deniz kenarlarında bu projeler üzerinde çalışmayın. Milletin içine karışın. Milletimiz ne diyor, ne anlatıyor bilin. Zaten onları dinledikten sonra doğruyu bulacaksınız." diye konuştu.

Milletvekili seçilen Mehmet Ali Özkan, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen ve Uğur Aydemir birer konuşma yaptı.

Toplantının sonunda partililer toplu halde resim çektirdi.

Kaynak: AA