AK Parti Bartın Milletvekili Tunç Açıklaması

'Bartın halkının üzerimize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz, Bartınımız ve aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz'.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın halkının üzerimize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz, Bartın’ımız ve aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kesin olmayan sonuçlara göre, yeniden Bartın Milletvekili seçilen Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 24 Haziran'da çok önemli bir seçimi başarıyla tamamlayarak, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulamasını başlattığını söyledi.

Türkiye genelinde yüzde 52,58 oy oranı ile yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bartın’da halkın yüzde 60,51'le destek verdiğini, milletvekili seçiminde de AK Parti'ye 46,89, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 64,19 oranında oy verdiğine işaret eden Tunç, şunları kaydetti:

"Seçimlerin demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılımla gerçekleştirilmesi memnuniyet vericidir. Son sözü aziz milletimiz söylemiş, içten ve dıştan gelen her türlü manipülasyona kapalı olduğunu göstermiştir. 'Vakit Türkiye Vakti', 'Vakit Bartın Vakti' diyerek güçlü Türkiye, güçlü Bartın yolunda destek veren tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bartın halkının üzerimize yüklediği görev ve sorumluluk bilinciyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz, Bartınımız ve aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak: AA