'Seçimin Kazananı Türkiye Oldu'

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz: 'Türkiye'ye yeni tuzaklar, oyunlar kurmak isteyenler gereken dersini aldı. Seçimin kazananı Türkiye oldu'

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye'ye yeni tuzaklar, oyunlar kurmak isteyenler gereken dersini aldı. Seçimin kazananı Türkiye oldu." dedi.

Minsolmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk milletinin kararlılığı ve azmi ile Türkiye'nin ilk başkanının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu anımsattı.

Türkiye'nin artık daha güçlü ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini ifade eden Minsolmaz, seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Türk milletinin her zaman oynanan oyunları fark ederek gereken cevabı demokratik bir şekilde verdiğini anlatan Minsolmaz, "AK Parti 3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidar olduktan sonra merkezine vatandaşı alarak hizmet etmeye başladı. Vatandaşlarımız da bu yatırımların, hizmetlerin ve projelerin her zaman farkına vardı. Bu gelişim ve büyüme ise dış güçleri rahatsız etti. Türkiye üzerinde birçok oyun oynanmak istendi ama vatandaşımız buna izin vermedi. Türkiye'ye yeni tuzaklar, oyunlar kurmak isteyenler gereken dersini aldı. Seçimin kazananı Türkiye oldu. Biz artık tüm kararlılığımızla ve hizmet aşkımızla yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Minsolmaz, kendilerine destek olan Kırklarelili vatandaşlara ve partililerine de teşekkür etti.

Kaynak: AA