Piazza'daki Etkinlikte Çocuklar Yeteneklerini Sergiledi

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz tatilinde minik ziyaretçilerini mutlu edecek aktivitelerle, çocuklar yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor.

Piazza'daki Etkinlikte Çocuklar Yeteneklerini Sergiledi
Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasının yanında kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikleriyle alışverişten daha fazlasını sunan AVM, Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) bünyesindeki Çocuk Kampüsü’nün ücretsiz organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Çocuklara yönelik program kapsamında, alçı boyama, takı tasarımı ve maske yapımı etkinliği gerçekleştirildi.

Teoriyi uygulamalı eğitimi ile birleştirerek katılımcılarına gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefleyen HARÜSEM’in etkinliğinde küçükler, alçı boyama, takı tasarımı ve maske yaparak keyifli dakikalar geçirdiler. Çocuklar, beyaz alçı ile oluşturdukları figürleri diledikleri renklere boyayarak güzel vakit geçirme fırsatı buldular.

AVM’nin küçük misafirleri, hayal dünyalarındaki süper kahramanların maskelerini de kartondan yaparken hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler. Minikler, takı tasarımı atölyesinde ise yaptıkları birbirinden sevimli tasarımlarla en güzel tatil anılarını hafızalarında yer edindirdi.
Kaynak: İHA