Isparta Belediye Başkanı Günaydın'dan, AK Parti'ye Ziyaret

MHP üyesi Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretti.

Isparta Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Günaydın, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde elde edilen sonuç dolayısıyla AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Günaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, seçim sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortak görüşlerinin gerçekleştiğini belirtti.

Kendilerinin de buna uyum sağlamaları gerektiğini dile getiren Günaydın, "Gönül birliği, hizmet birliği olsun anlamı da taşıyabileceğine inanıyorum. Vekillerimiz parti olarak da bayramda bizleri ziyaret etmişti. Kendileri parti ve aday olarak yakınlık göstermişlerdi. Bunlar olumlu şeyler, insanların birbirine, sevgi saygı ve bütünlüğünü sağlar. Bu sağlandığında bir gelişim daha doğar. O da halka hizmettir. İnşallah ülkemize, milletimize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Ziyaret sırasında partide bulunan AK Parti Isparta Milletvekili Sürayya Sadi Bilgiç ise seçimlerin memlekete hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

"Bundan sonra önümüze bakmamız gereken şey, yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde ülkemizi daha güçlü hale getirecek, dünyada, bölgesinde lider, söz sahibi, İslam dünyasında rol model, sessiz yığınların sesi, mazlumların sesi olan bir ülke haline getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine baktığınızda yerel yönetimlerinde daha da güçleneceği ve hizmet açısından daha aktif ve rol alması gereken bir modele doğru da gidiyoruz. Halkımızın takdiriyle güçlü ve itibarlı bir meclis oluştu. Sayın başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum, işbirliğine her zaman açığız, bundan sonra sürekli beraber yürüyeceğiz."

AK Parti Isparta Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz de Türkiye'ye hizmet yolunda en iyi hizmetleri yapmak için milletin önüne düşeceklerini belirterek, Isparta Belediyesi ile Isparta'yı kalkındırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Zabun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bundan sonraki süreç içerisinde ülkemiz yepyeni bir düzlemin, çalışma sürecinin, birlik beraberlik ve kardeşliğin içerisine girecektir. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA