Erdoğan Ve AK Parti'nin Seçim Başarısı Kutlanıyor

Erzurum, Erzincan ve Ardahan'da, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla binlerce AK Partili, partilerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını coşkuyla kutluyor.

Erzurum, Erzincan ve Ardahan'da bir araya gelen binlerce AK Partili, partilerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutlamaya başladı.

Yurt genelinde oy kullanma işleminin tamamlanması ve oyların sayılmaya başlanmasının ardından Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'nin başarılı sonuçlar alması, Erzurum'daki partililerce sevinçle karşılandı.

Kentteki Cumhuriyet Caddesi'nde vatandaşlar, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla kutlama yaparken, "bozkurt" ve "rabia" işaretlerine klakson sesleri eşlik etti.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Bazı vatandaşlar da caddedeki kafelerde çalan marşlara eşlik etti.

- Erzincan

Erzincan'da ise seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından bir araya gelen AK Partililer, Ordu Caddesi üzerinde araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Klaksonlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen binlerce AK Partili, Türk bayrakları ve parti bayrakları ile sevinç gösterisi yaptı.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan milletvekili adayları Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un da bulunduğu partililer, seçim başarısı dolayısıyla büyük sevinç yaşadı.

Karaman ve Çakır, AK Parti ve Erdoğan'ın seçim başarası sebebiyle partililere hitap ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

- Ardahan

Ardahan'da da Kongre Caddesi'ndeki Tarihi Kongre Binası önünde bir araya gelen AK Partililer, AK Parti İl Başkanlığına kadar yürüdü.

Türk bayrakları ve parti bayrakları taşıyan AK Partililer, yağışa rağmen bir süre sevinç gösterisinde bulundu.

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayı Orhan Atalay, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, seçim başarısının, milletin zaferi olduğunu belirterek, sandığa giden her partiliye teşekkür etti.

Erzurum, Erzincan ve Ardahan'da AK Partililerin kutlamaları sürüyor.
Kaynak: AA