'Bu Seçimde AK Parti Değil, Bütün Türkiye Kazanmıştır'

AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin, "Bu seçimde sadece AK Parti değil, AK Parti'ye gönül verenler değil, bütün Türkiye kazanmıştır, bütün Kocaeli kazanmıştır." dedi.

Eryarsoy, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu belirterek, seçimin asıl galibinin demokrasi olduğunu söyledi.

Türk siyasi tarihinin en yüksek katılımlı seçiminin gerçekleştiğine işaret eden Eryarsoy, şunları kaydetti:

"Milletimiz, erdem, irade ve cesaretle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak net sonuçla seçmiştir. Milletimiz iradesine sahip çıkarak, ilk günkü aşkla sandığı, barışı, birliği, kardeşliği ve sağduyuyu seçmiştir. Milletimiz ülkemiz üzerine oynanan oyunları görmüş ve bu oyunları bozmuştur."

Eryarsoy, AK Parti'nin derdinin Türkiye'yi daha güçlü, daha istikrarlı ve daha müreffeh bir noktaya getirmek olduğunu dile getirerek, vatandaşların da güven, istikrar ve ülke meselelerine çözüm istediğini açıkça gösterdiğini belirtti.

Yapılan seçimlerinin bir milat olduğunu ifade eden Eryarsoy, şöyle devam etti:

"Türkiye, 16 yıl boyunca tırmandı. Bir yokuşu çıktı. 24 Haziran seçimleriyle beraber bu tırmanışımıza emin adımlarla devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin kazananı yoksullardır, kimsesizlerdir, mazlumlardır, kısık seslerdir. Sandıktan çıkan sonuç, demokrasinin, barışın, huzurun, adaletin ve istikrarın zaferidir. Bu seçimde sadece AK Parti değil, AK Parti'ye gönül verenler değil, bütün Türkiye kazanmıştır, bütün Kocaeli kazanmıştır. Kocaeli, Türkiye'nin çekirdeğidir. Emeğin, alın terinin, birliğin başkenti Kocaeli, bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye verdiği destekle Türkiye'nin ilerleyişi ve büyümesinin lokomotifi olmuştur. Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler hak ettikleri cevabı sandıkta milletten almıştır. Kazanan gençlerdir, kazanan kadınlardır, öğrencilerdir, engellilerdir, çiftçilerdir, memurlardır, işçilerdir emeklilerdir, kazanan 80 milyondur."

Eryarsoy, kendilerine destek olan Kocaelili vatandaşlara ve partililerine de teşekkür etti.

Kaynak: AA