AK Partiler Sakarya'da 'Sevgi Yürüyüşü' Düzenledi

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi kentte "Sevgi Yürüyüşü" düzenledi.

Adapazarı Belediyesi önünde toplanan partililer, Çark Caddesi sonuna kadar ellerinde bayraklarla slogan atarak yürüdü.

Erenler Belediye Bayşkanı Cavit Öztürnk ile Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve bazı partililer caddede bulunan MHP standını ziyaret etti.

Caddenin sonunda kurulan stantta AK Partinin milletvekili adayları vatandaşları selamladı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, burada yaptığı konuşmada, seçim tarihi belli olduktan sonra sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Teşkilatta görevli olmayıp teşkilat mensubundan daha fazla çalışan kıymetli dostları olduğunu dile getiren Kılıç,"Ellerini semaya açmış dua eden gönül ellerimiz vardı. Hepsiyle birlikte bu güne kadar çalışmalarımızın sonuna geldik. Bu kutlu davada herkesin çok ciddi emeği var. Yarın tarihin bir kırılma anı. Yarın AK Partinin yanında olanlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olanlar ileride kendi isimlerini tarih sayfalarında bulacaklar. Bu kutlu davada tüm milletvekili adaylarımız Allah nasip ederse yarın seçildiğinde buradaki sevginize layık olmak için sonuna kadar mücadele edecekler." diye konuştu.

Konuşma sırasında yoğun sağanak nedeniyle konuşmasını sonlandıran Kılıç, yürüyüşe katılan herkese teşekkür etti.

Yürüyüşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti milletvekili adaylarından Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu ve partililer katıldı.

Kaynak: AA