Tayland'da Rahatsızlanan Bilginel, İstanbul'a Getirildi

Sağlık Bakanlığı: 'Hasta Leyla Bilginel'i bugün saat 12.30 itibarıyla tarifeli uçakla ekibimiz refakatinde İstanbul'a getirdik ve Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne naklettik'

Tayland'da sivrisinek ısırığı sonucu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oyuncu ve spiker Leyla Bilginel, tedavi için İstanbul'a getirildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 41 yaşındaki Bilginel'in, 8 Haziran 2018'de sivrisinek ısırığı sonrasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Bilginel'in hastanede defalarca tedavi gördüğü ve Instagram hesabından yardım ve dua istediği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"14 Haziran 2018'de daire başkanımız kendisine Instagram aracılıyla mesaj gönderiyor ve yardımcı olabilecekleri çağrısında bulunuyor. Bilginel, her yerinin şiş olduğunu ve hastanede sadece serum takılarak eve gönderildiğini belirtiyor. Acil Sağlık Hizmetleri olarak İstanbul 112'de görev yapan Dr. Pınar Kaşıkçı ve Paramedik Ahmet Dörtok'tan oluşan ekibimizi Tayland'a göndererek, hasta Leyla Bilginel'i bugün saat 12.30 itibarıyla tarifeli uçakla, ekibimiz refakatinde İstanbul'a getirdik ve Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne naklettik."

Kaynak: AA