Diyarbakır Sosyal Kalkınma Derneği Başkanı Aygün Açıklaması

'Terörün ve işsizliğin son bulması için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında yer almalıyız. Diyarbakırlı pazar günkü seçimde huzuru ve istikrarı seçecek'

Diyarbakır Sosyal Kalkınma Derneği Başkanı Kadriye Esra Aygün, "Terörün ve işsizliğin son bulması için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında yer almalıyız. Diyarbakırlı pazar günkü seçimde huzuru ve istikrarı seçecek." dedi.

Aygün, yaptığı açıklamada, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye'nin ve bölgenin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığını söyledi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin PKK'lı teröristlerin saldırıları dolayısıyla büyük zarar gördüğünü ve ilçedeki binlerce ailenin mağdur olduğunu anımsatan Aygün, hükümetin terörle mücadeledeki kararlı tutumu ve gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sayesinde şehrin huzur ve güven ortamına kavuşturulduğunu vurguladı.

16 yıldır süren AK Parti hükümetleri sayesinde Diyarbakır'ın önemli yatırımlar aldığını ve bu sayede çehresinin değiştiğini aktaran Aygün, şöyle konuştu:

"Bölgemiz sağlık, ulaşım ve diğer sektörlerdeki yatırımlar sayesinde cazip hale geldi. Huzur ortamına kavuşan Diyarbakır'ın geleceği çok parlak. Doğu ve Güneydoğu'da sağlanan huzur ve kalkınmanın devamı için istikrar devam etmeli. Bunun için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalıyız. Terörün ve işsizliğin son bulması için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında yer almalıyız. Diyarbakırlı pazar günkü seçimde huzuru ve istikrarı seçecek."

Aygün, dernek üyeleriyle AK Parti milletvekillerini ziyaret edip desteklerini ilettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA