'Yaşlılar Kreşi' İlgi Görüyor

Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete sokulan Yaşlılar Kreşi'nin, ilgi gördüğü bildirildi.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Uluç Mahallesi'nde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi, bölgede büyük bir ilgi görüyor. Geçen yıl Golden City Awards ödülü de Yaşlılar Kreşi, 200 kişilik çok amaçlı salonu, spor salonu, kuaför ve çalışma atölyeleriyle Yaşlılar Kreşi, yaşlı vatandaşların da ikinci yuvası oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, özellikle çalışan ailelerin, gündüz saatlerinde zaman ayırmakta güçlük çektikleri büyüklerini Yaşlılar Kreşi'ne bıraktığını belirterek, "Gündüz saatleri içinde bir çok etkinliğin yer aldığı kreşimizde, büyüklerimiz sosyalleşip keyifli zaman geçiriyor. Böylece çalışmak durumunda olan çocukları da gönül rahatlığıyla işlerine gidebiliyor." dedi.

Eskişehir'den Antalya'ya yerleşen ve 2 yıldır da Antalya'da çocuklarının yanında ikamet eden Fikriye Yurttaş, çocuklarının gündüz saatlerinde işe gittiğini ve kendisinin tek başına kaldığını kaydetti.

84 yaşında birinin tek başına evde zaman geçirmesinin kolay olmadığını ifade eden Fikriye Yurttaş, Yaşlılar Kreşi'nin bu anlamda kendisini yeniden hayata bağladığını söyledi.

Kaynak: AA