Trakya Üniversitesinin Tesisleri Yenilendi

Trakya Üniversitesinin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri yenilendi.

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Burak İşçimen, yaptığı yazılı açıklamada, tesislerde Edirne halkının uzun yıllardır ilgi gösterdiği, Anadolu ve Trakya’nın köklü yemek kültürünü yenilikçi bir yaklaşımla geliştirdiklerini belirtti.

Gerçekleştirmeyi planladıkları proje ve etkinliklerden de söz eden İşçimen, şunları kaydetti:

"Kısa bir süre sonra tesislerimizde mutfak atölyeleri düzenleyeceğiz. Trakya Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari çalışanlar, Edirne halkı, keyifli atölye çalışmalarımıza oldukça uygun koşullarda katılabilecek. Misafirlerimiz, temin ettiğimiz özel ekipmanlarla, dostlarına, misafirlerine, mutfağımızda davet verebilecek ve birlikte eğitim alabilecek. Gastronomi eğitimi ve Edirne’nin turizmine de katkı sağlamaya devam edeceğiz. Tesislerimiz, yakın zamanda üniversitemizde faaliyete geçecek Aşçılık Bölümü hocalarının katkılarıyla, festivallere ve ünlü aşçılara ev sahipliği yapacak. Ayrıca öğrencilere yönelik bir yemek yarışması da düzenleyeceğiz."

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Tesisileri Sorumlusu Oğuz Batur ise misafirlerini Meriç Nehri kenarında ağırlamak isteyenleri tesislere beklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Misafirlerimizi, Meriç Nehri’nin kenarında, ormanın tam merkezinde, keyifli bir atmosferde eşsiz bir kahvaltı ile ağırlamaya başlıyoruz. Tesislerimiz günün ilerleyen saatlerinde alakart restoran olarak hizmet veriyor. Bununla birlikte düğünlere ve çeşitli toplantılara da üstün bir kalite anlayışıyla ev sahipliği yapıyoruz. İyi hazırlanmış menülerimiz ve profesyonel kadromuzla, unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya, misafirlerimize bir aile ortamının huzurunu yaşatmaya devam edeceğiz."

Engellilerinde sosyal yaşama katılmasını önemsediklerini belirten Batur, misafirlerine engelsiz bir tesis vaat etmenin mutluluğunu da yaşadıklarını anlattı.

Batur, "Tesislerimizin otopark alanında, özel park alanlarının yanı sıra ihtiyaç halinde yardım istenebilecek butonlar bulunuyor. Fiziki yapının daha da geliştirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bahçede, çocuk parkında, girişlerde, yürüme yollarında akılcı çözümlerle yeniliklerimiz devam ediyor. Kendisine mükemmeli ve yeniliği hedef alan tesislerimizde, her gün daha da iyi hizmet sunabilmek için ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA