Isparta Belediyesinin Alt Yapı Çalışmaları

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yenice Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Isparta Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından mahallelerde başlatılan altyapı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Başkan Günaydın, yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Yenice Mahallesi'ne gitti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, birçok mahallede çalışmaların sürdüğünü ve sorunların bir an önce giderilmesi için ekiplerin çalışma yaptığını kaydetti.

"Halkımız ne isterse ben onu yaparım" şeklinde bir sloganlarının olduğunu aktaran Günaydın, "Ben halkın hizmetçisiyim. Yenice sakinlerimiz biz nostaljimizi kaybetmek istemiyoruz diyorlar. Bizde eski kısımda altyapı çalışması başlattık. Ben Isparta halkımın yaşamasını istiyorum, karşısında direnen bir insan olmak istemiyorum. Ne derlerse onu yapıyorum. Halkımızın isteği başımızın tacıdır. Eski nostaljilerini, geleneklerini, atalarından kalan evlerini bozmak istemiyorlar, bende buna riayet ediyorum. Yaptığımız bu çalışmaların Yenice sakinlerimiz başta olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mahallenin muhtarı İsmail Akkaya da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, katkılarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

Kaynak: AA