Başkan Karaosmanoğlu, 'Halk Oyunlarını Zirveye Taşıyacağız'

KOCAELİ – Halk oyunları antrenörleri ve oyuncularıyla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin zamanlarını doğru kullanmada ortaya koyduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, 'Halk Oyunlarını Zirveye Taşıyacağız'
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halk oyunları antrenörleri ve oyuncularıyla bir araya geldi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen birliktelikte öz kültürü halkla buluşturan tüm eğitmenlere ve idarecilerine teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Gençlerin zamanlarını doğru kullanmada ortaya koyduğunuz çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah Kocaeli’yi Halk oyunlarında ülkemizde zirveye taşıyacağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de yer alındığı birliktelikte konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimizin maziden atiye olan binlerce yıllık yolculuğunda önemli bir kilometre taşı olacaktır. Ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine doğru; Lider bir Türkiye haline getireceğiz. İstikrara devam diyeceğiz. İnanıyorum ki, Milletimiz en doğru tercihte bulunacak ve geleceğe ben de varım diyerek, geçmişten aldığı dersi sandığa yansıtarak, devam diyecektir” diye konuştu.

Büyükşehir olarak gençlere yapılan her türlü projeyi desteklediklerini de ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Halk oyunları noktasında kurulan ve kurulacak tüm kulüplerimize gereken desteği vereceğiz. Bu noktada elimizden gelenin fazlasını sizlerle birlikte yapacağız. Sizleri destekleyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA