Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlara 5 bin kişilik etli pilav ikramı yapıldı.

Adapazarı Belediyesi önünde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, başkan yardımcıları, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Vekili Aydın, yaptığı açıklamada, Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun milli mücadelenin en önemli sayfalarından biri olduğunu belirterek, "Vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Üstünde bulunduğumuz bu topraklar, atalarımızın milli değerlerimiz uğruna büyük fedakarlık ve kahramanlıklar göstererek savaştığı topraklardır." diye konuştu.

21 Haziran'ın tarihlerinde ayrı bir önem ifade ettiğini aktaran Aydın, "Atalarımızın emanet ettiği bu vatan gençlerimizin geçmişini iyi bilmeleri ve öğrenmesiyle daha güçlü olacak ve ayakları üzerine daha sağlam basacaktır." dedi.

Etkinlikte vatandaşlara 5 bin kişilik etli pilav dağıtıldı.

Milletvekili Uncuoğlu ve Adapazarı Belediye Başkan yardımcıları da vatandaşlara etli pilav ve ayran ikramında bulundu.

Kaynak: AA