Öksüz Ve Yetimler Bayram Öncesi Sevindirilecek

Ankara'da faaliyet gösteren Ankara Vezirköprü Platformu, Ramazan Bayramı öncesi öksüz ve yetimler için giysi yardımı kampanyası gerçekleştirdi.

Yardım kampanyası kapsamında Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından belirlenen öksüz ve yetim çocuklara giysi ve ayakkabı yardımında bulunulacak.

Ankara Vezirköprü Platformu temsilcileri, Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı ile yardımları yetkililere teslim etti.

Ankara Vezirköprü Platformu Başkanı Murat Gülşen, burada yaptığı konuşmada, kalplerinden gelen merhamet duygusu ve inançları gereği kampanyayı düzenlediklerini söyledi.

Ankara'da yaşayan Vezirköprülüler ile kampanyanın bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Gülşen, kampanyaya destek olmak için Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy da 50 yardım paketi ile kitap gönderdiğini anlattı.

Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ise, hayırseverlere teşekkür ederek, "Merhamet duygularının fazlalaştığı bu ayda insanların duyarlı olması bizi mutlu ediyor. Böyle bir kampanyayı düşünmek ve uygulamak çok güzel bir duygu. Platform üyelerinin ve yardımsever vatandaşlarımızın kampanyaya ilgisinden dolayı çok mutlu olduk." diye konuştu.

Daha sonra toplantıya katılan okul müdürlerine, listelerinde bulunan çocuklar için hazırlanan tişört, pantolon ve ayakkabıdan oluşan bayramlık paketi teslim edildi.

Kampanya kapsamında ilçedeki 288 çocuk için hediye paketi oluşturulduğu belirtildi.

Kaynak: AA