Mahalle İftarları Kasımpaşa Mahallesi İle Devam Etti

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları Kasımpaşa Mahallesi ile devam etti

Mahalle İftarları Kasımpaşa Mahallesi İle Devam Etti
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde vatandaşlar birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı. Besmele İlahi Gurubu Kur’an-ı Kerim okuyarak birbirinden güzel ilahileri mahalle sakinleri için seslendirdiler.

İftar öncesinde bütün masaları tek tek dolaşan Başkan Bakıcı ve milletvekili adayı Halil Eldemir, vatandaşlarla görüşerek hayırlı Ramazanlar dilediler. Ezanın okunması ve ramazan topunun patlaması ile birlikte orucunu açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitap etti. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; "Ramazanın güzelliği bu sofraları sizler ile paylaştıkça artıyor. Öncelikle bu alanı dolduran siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bildiğiniz üzere hepimizi üzen bir haber ile sarsıldık. Bugün burada sizlerin karşısında rahatça konuşabiliyorsam ve biz burada rahatça yaşıyorsak onların sayesinde, bugün toprağa verdiğimiz Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Şehitlerimizin kanının asla yerde kalmayacağını belirten Başkan Bakıcı, sonrasında Kasımpaşa Mahallesi’ne yapılacak olan Kuwait caminin temelinin atıldığını vatandaşlar ile paylaştı. İftar sofralarının oluşturulmasında destek veren tüm iş adamlarına teşekkür eden Bakıcı, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

Programda çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Bakıcı ve milletvekili adayı Eldemir, çocuklara şeker dağıttı.

İftar programının ardından eşi ile birlikte ev ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İbrahim, Şerife Kışçı ile Ömer Fatma Ayan çiftlerinin evlerine misafir oldu. Ziyaretlerinde ev sahipleriyle sohbet eden Başkan Bakıcı onların istek ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA