Kılıçdaroğlu Pendik'te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik Çınardere Mahallesi’nde tapu sorunu yaşan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu Pendik'te Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik Çınardere Mahallesi’nde tapu sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi ile birlikte milletvekilleri ve partililer eşlik etti. Mahallelilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, burada yaşanan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalleden çıkış sırasında konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Ben sizin sorunlarınıza sahip çıkmak için buradayım. Bu insanlar 50-60 yıldır burada oturuyorlar. Düğünleri burada oldu, evlerini burada yaptılar. Çocuklarını buradan askere gönderdiler. Acıları, hatıraları, sevinçleri burada. Bu insanları başka bir yere sürmek kadar insanın vicdanını sızlatacak başka bir şey olamaz. Bu insanlar burada evlerinde huzur içinde yaşamak istiyorlar. Biz bu mahallede de huzur istiyoruz. Türkiye’de de huzur istiyoruz. Onlara söz verdim, sözümün sonuna kadar arkasında duracağım. Onlar burada tapularına kavuşacağım, evlerine kavuşacaklar. Bende Kemal Kılıçdaroğlu olarak evimde rahat uyuyacağım. Bir kadın kardeşimiz dedi ki, tapuları alırlarsa evlerimizi yakacağız, dedi.

Herkes evinde huzur içinde oturacak. Herkes bu ülkede barış içinde yaşayacak. Ben bunun sözünü ve taahhüdünü veriyorum. Yeter ki birlik olalım kardeşçe yaşayalım” dedi.

(Cenk İşver/İHA)
Kaynak: İHA